Ostanite povezani s nama  *obavezno ispuniti!
  Top

  Zubni konac CURASEPT PROFESSIONAL

  Namijenjen je čišćenju većih međuzubnih prostora, pričvrsnih mjesta fiksnih ortodontskih aparatića, implantata i ispod mostova.

  Poseban konac za čišćenje kontaktnih prostora između zuba sastoji se od izuzetno čvrstog dijela za umetanje i mekanog spužvastog srednjeg dijela koji omogućuje učinkovito čišćenje i uklanjanje zubnih naslaga.

  U dodiru sa slinom ili površinom zuba, čvrsti se dio ne savija te ga možemo umetnuti u prostor koji želimo očistiti. Spužvasti se dio širi i savršeno prilagođava međuzubnom prostoru. Porozna mikrovlakna omogućuju bolje čišćenje i ne iritiraju desni.

  Opis

  Pravilna oralna higijena sastoji se od nekoliko koraka. Prvi je svakako pranje zubi dva puta dnevno, drugi je korištenje interdentalnih četkica i treći je čišćenje zubnim koncem tamo gdje četkica za zube i interdentalna četkica ne dopiru. Samo na ovaj način ćemo zaista temeljito ukloniti sve ostatke hrane i zubne naslage koji se nakupljaju među zubima. Redovita uporaba zubnog konca pomoći će u čišćenju teško dostupnih dijelova zuba i time smanjiti rizik od bolesti desni i razvoja karijesa.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.