Ostanite povezani s nama  *obavezno ispuniti!
  Top

  CURASEPT BIOSMALTO SENSITIVE Pasta za zube

  UČINKOVITA POMOĆ KOD UBLAŽAVANJA BOLOVA I OSJETLJIVOSTI ZUBA

  1450 ppm F–

  Brzo ublažava bol.

  Zatvara dentinske tubule.

  Dugoročno štiti od osjetljivosti.

  Snažno remineralizira caklinu i dentin.

  Preporuča se koristiti zajedno s Biosmalto Sensitive tekućinom za ispiranje usne šupljine.

  Količina: 75 ml

  Opis

  CURASEPT BIOSMALTO SENSITIVE pasta za osjetljive zube učinkovita je pomoć u ublažavanju boli i zaštiti zuba od preosjetljivosti. Preporuča se za smanjenje osjetljivosti zubi nakon zahvata kao što su čišćenje i uklanjanje kamenca, ljuštenje korijena zuba, pjeskarenje zubi, nakon izbjeljivanja zubi u ordinaciji te kod opće preosjetljivosti zuba zbog izloženosti dentina na vratu zuba.

  Pasta za osvetljive zube ublažava bol i smanjuje osjetljivost zubi nakon čišćenja zubnog kamenca, izbjeljivanja zubi i opću osjetljivost zuba.

  FORMULACIJA SADRŽI:

  Formula BIOSMALTO sadrži dvije inovativne tvari koje posjeduju biomimetička, biokompatibilna i bioaktivna svojstva, koja klinički dokazano potiču remineralizaciju zubne cakline i dentina:

  1. BIOAKTIVNI KOMPLEKS – hidroksiapatit konjugiran s hitozanom i djelomično supstituiran magnezijevim, stroncijevim i karbonatnim ionima

  2. H. A. F. – djelomično fluor-supstituirani hidroksiapatit. Hitozan ima visok afinitet prema caklini zuba, što olakšava oslobađanje aktivnih iona (kationa) izravno na površinu zuba.

  ⇒ KARBONAT može povećati dostupnost aktivnih iona.

  ⇒ MAGNEZIJ potiče nukleaciju.

  ⇒ STRONCIJ stabilizira novonastalu mineralnu fazu.

  ⇒ HITOZAN produljuje oslobađanje aktivnih tvari.

  ⇒ FLUORID jača novonastalu mineralnu fazu.

  Obje aktivne tvari unutar paste za zube i vodice za ispiranje usta potiču stvaranje nove mineralne faze koja je otpornija na kiseline i mehanički stres. Stoga njihova uporaba povećava otpornost na karijes, inhibira stvaranje bakterijskog plaka, pospješuje remineralizaciju cakline i dentina, štiti od kiselinske erozije i ublažava simptome osjetljivosti na dentin, također zbog soli stroncija.

  UPOTREBA:

  Redovito četkati zube dva puta dnevno ili prema uputi stomatologa/ortodonta. Za najbolji učinak, ne preporučuje se ispiranje vodom sljedećih 30 minuta.

  Medicinski proizvod. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute o načinu korištenja.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.