Ostanite povezani s nama  *obavezno ispuniti!
  Top
    /    /  CURASEPT BIOSMALTO

  CURASEPT BIOSMALTO

  Biosmalto u prijevodu s talijanskog znači bio-caklina.

  Proizvodi linije Biosmalto namijenjeni su ponovoj mineralizaciji i dugotrajnoj zaštiti Vaših zuba od karijesa, abrazije i kiselinske erozije te od njihove preosjetljivosti.

  Potiču stvaranje nove mineralne faze koja je otpornija na kiseline i mehanička opterećenja. Namijenjeni su svakodnevnoj upotrebi i ne štete našem organizmu.

  Funkcionalne tvari sadržane u proizvodu Curasept Biosmalto imaju svojstva slična prirodnoj biološkoj strukturi cakline i dentina. U ustima, ove su tvari sposobne potaknuti procese slične onima koji su prirodno prisutni u biološkim tkivima. Ove tvari omogućuju vezanje za tvrda tkiva zuba, tako da se nova mineralna faza taloži na postojeću kao njezin nastavak.

  linija biosmalto

  Paste za zube i tekućine za ispiranje usta linije Biosmalto namijenjene su zaštiti zuba, povećanju otpornosti na karijes, inhibiranju stvaranja bakterijskih zubnih naslaga, poticanju remineralizacije cakline i dentina, zaštiti od kiselinske erozije i ublažavanju simptoma preosjetljivosti zuba.

  Zubne pjene Biosmalto namijenjene su intenzivnoj remineralizaciji zuba oštećenih zbog karijesa, abrazija i kiselinske erozije te trajnoj zaštiti od preosjetljivosti zuba.

  Zanima me više: KARIJES KOD DJECE I KAKO GA SPRIJEČITI Zanima me više: KARIJES, BOLEST MODERNOG DOBA

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.