Ostanite povezani s nama  *obavezno ispuniti!
  Top

  REMINERALIZACIJSKI MOUSSE GEL IMPACT ACTION

  INTENZIVNA POMOĆ U OLAKŠAVANJU BOLOVA I SMANJENJU OSJETLJIVOSTI ZUBA ZA DUGOTRAJNU ZAŠTITU.

  ⇒ Okus: voćni

  ⇒ Sadrži 1450 ppm F–

  ⇒ Brzo remineralizira caklinu i dentin.

  ⇒ Brzo ublažava bol

  ⇒ Dugoročno štiti od osjetljivosti.

  ⇒ Idealan za prevenciju i liječenje oštećenja dentina i cakline kod vrlo osjetljivih pacijenata, uvijek u kombinaciji sa zubnom pastom Biosmalto Sensitive za osjetljive zube.

  ⇒ Posebno indiciran nakon stručnog tretmana u stomatološkoj ordinaciji.

  Preporuča se koristiti zajedno s pastom za zube Biosmalto SENSITIVE

  Količina: 50 ml

  * Iz engl.: karijes, abrazija, erozija

  ** Uz pravilno mehaničko čišćenje zubi i prehranu s niskim sadržajem ugljikohidrata.

  Opis

  BIOSMALTO IMPACT ACTION SENSITIVE mousse gel učinkovito je rješenje za povećanu osjetljivost zuba uslijed povlačenja zubnog mesa, abrazije i erozije, oštećenja zubne cakline te degenerativne bolesti zuba kod djece (MIH), nakon izbjeljivanja zuba, uklanjanja kamenca i ljuštenja korijena zuba..

  Intenzivna pomoć u ublažavanju boli i smanjenju osjetljivosti zubi nakon zahvata kao što su čišćenje i uklanjanje zubnog kamenca, ljuštenje korijena zuba, pjeskarenje zuba, nakon izbjeljivanja zubi u ordinaciji, te općenito kod osjetljivosti zuba zbog izloženosti dentina. Patentirana funkcionalna tvar F-ACP osigurava intenzivnu i duboku remineralizaciju cakline, čime štiti zube od vanjskih utjecaja i dugotrajno smanjuje osjetljivost zuba.

  PREPURUČENA UPOTREBA:

  Remineralizacijski MOUSSE GEL IMPACT ACTION SENSITIVE za kućnu upotrebu:

  ⇒ gel za preosjetljivost zubi

  ⇒ učinkovito rješenje za povećanu osjetljivost dentina zbog podizanja desni, abrazije i erozije, ili kod zahvata kao što su izbjeljivanje zubi, uklanjanje zubnog kamenca i čišćenja zubnih korijena.

  ⇒ Također je učinkovit u smanjenu preosjetljivosti nakon

  FORMULACIJA SADRŽI:

  BIOSMALTO IMPACT ACTION SENSITIVE gel za preosjetljivost zubi za kućnu uporabu, posebno se preporučuje kao učinkovito rješenje za povećanu osjetljivost dentina zbog podizanja desni, abrazije i erozije, ili kod zahvata kao što su izbjeljivanje zubi, uklanjanje zubnog kamenca i čišćenja zubnih korijena. Također je učinkovit u smanjenu preosjetljivosti nakon stomatoloških zahvata.

  ⇒ JEDINSTVEN – Sadrži međunarodno patentiranu funkcionalnu tvar F-ACP. Nanočestice amorfnog kalcijevog fosfata (ACP) obogaćene karbonatnim i fluoridnim ionima te s citratnim omotačem, učinkovito doprinose remineralizaciji tvrdih zubnih tkiva na biomimetički način.

  ⇒ BRZ – Stroncijeve soli brzo smanjuju osjetljivost. Zbog svoje visoke biomimetrije oslobađa aktivne ione koji su odmah dostupni u zahvaćenim područjima.

  ⇒ DUGOTRAJAN – Na površini zuba stvara se nova mineralna faza koja je otpornija na kisele učinke. Tako s vremenom stvara jaču zaštitu tvrdih zubnih tkiva od preosjetljivosti.

  UPOTREBA:

  Nanesite dva puta dnevno na zahvaćena područja prema uputama stomatologa ili dentalnog higijeničara. Prvo temeljito oprati zube pastom za zube Curasept BIOSMALTO SENSITIVE, ispljunite preostalu pastu i ne ispirite. Zatim nanesite BIOSMALTO IMPACT ACTION SENSITIVE na očišćena zahvaćena područja pomoću meke četkice za zube ili prsta i ostavite da djeluje najmanje 2 minute. Ispljunite višak pjene i ne ispirite. Nemojte jesti ili piti najmanje 30 minuta nakon nanošenja.

  Ne sadrži SLS – klinički ispitano Medicinski proizvod.

  Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute o načinu korištenja.

  v

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.